Laat uw woorden werken

Als tekstschrijver vertel ik graag een sterk verhaal. In de zin van helder en perfect afgestemd op de informatiebehoefte van de doelgroep. Liefst zo kort en bondig mogelijk.
Dat betekent woorden afwegen en de tekst zo opbouwen dat de lezer geboeid blijft. Dat is een ambacht.

Een sterk verhaal

01.

Meerwaarde en strategie

Als tekstschrijver vertel ik graag een sterk verhaal. In de zin van helder en perfect afgestemd op de informatiebehoefte van de doelgroep. Liefst zo kort en bondig mogelijk. Dat betekent woorden afwegen en de tekst zo opbouwen dat de lezer geboeid blijft. Dat is een ambacht.

02.

Maatwerk

Natuurlijk is het tegenwoordig ook mogelijk om met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) een gedegen tekst te produceren. Maar zo’n tekst is alleen geschikt voor opdrachtgevers die geen
behoefte hebben aan maatwerk. Want AI-content mist bezieling. De tekst is kunstmatig gegenereerd en beschikt daardoor niet over de noodzakelijke, eigen, specifieke kleuring. En dat is nu juist wat ik
als geen ander kan. Differentiëren en onderscheidend vermogen creëren. De meerwaarde van uw onderneming op strategische wijze belichten. Zorgen dat u communiceert op basis van een heldere
visie. Dat is vakwerk.

03.

Overtuigen van doelgroep

Ik schrijf teksten die naadloos aansluiten bij de kernwaarden, het doel en de missie van uw organisatie. Ik zorg ervoor dat de boodschap die u wilt uitdragen naar de buitenwereld op de juiste wijze wordt verwoord. Perfect toegespitst op het medium dat u wilt inzetten en de doelgroep die u wilt bereiken en overtuigen. Daarnaast kan ik u ook adviseren over de inzet van alle mogelijke communicatiemiddelen. Copywriting is mijn core business maar daarnaast werk ik ook als communicatie-adviseur. Dat is mijn kracht.

Over de liefde van het vak​

een sterk verhaal

De liefde voor mijn vak is groot. Ik geniet ervan om mooie, pakkende teksten te maken. Maar die schud ik niet zomaar uit mijn mouw.

de essentie

wat kan u verwachten

De kern…​

Een goede tekst is helder en gaat terug naar de essentie. Dus voordat ik begin met schrijven, wil ik altijd duidelijk hebben wat de kern van de zaak is. Een goede briefing is de basis.

Wat wilt u als opdrachtgever met de tekst bereiken? Wat is uw doel? Wat zijn de specifieke kenmerken van uw
doelgroep?

Meestal kom ik even langs om dergelijke informatie in een persoonlijk gesprek boven water te krijgen, maar een kort telefonisch overleg kan ook voldoende zijn.

De werkwijze…​

Vanzelfsprekend zorg ik er altijd voor dat ik binnen de afgesproken termijn een concepttekst aanlever. Of het nu gaat om een korte tekst voor uw website, een uitgebreide brochure of de complete inhoud van uw personeelsblad.

Vervolgens pas ik de concepttekst aan op basis van uw correcties en stuur ik u de definitieve tekst toe. Ik werk snel en accuraat. Afspraak is afspraak en
deadline is deadline.

De kosten…

Ik werk op basis van een vooraf vastgesteld uurtarief en ik start met schrijven als de urenbegroting is goedgekeurd.

Over de liefde van het vak

De liefde voor mijn vak is groot. Ik geniet ervan om mooie, pakkende teksten te maken. Maar die schud ik niet zomaar uit mijn mouw. ..

Ik maak graag kennis!

06 – 2858 2935

sandra@sandrabalzer.nl